Tirsdagspannekaker

Tirsdager er vår sønns ta-med-en-venn-hjem-dag. Og for øyeblikket er pannekaker en god slager. Sultne mager spiser mye så denne porsjonen er nok til to voksne, to barn og litt ekstra til kveldsmat. Oppskriften er en videreutvikling av matprat.no sin pannekakeoppskrift (http://www.matprat.no/oppskrifter/familien/pannekaker/)
12 PORSJONER

9dl mel

en god klype salt

1ts vaniljesukker

1 knivsegg kanel

litt sukker

15dl melk

ca 5 ss smeltet margarin

12 egg

margarin til steking

HVORDAN

Bland alt det tørre, bland i halve melka, pisk røren til en gjevn masse, bland i smør og spe med resten av melka. Pisk inn eggene. Stekes tynne. Server med det man ønsker. Her i huset går det i sukker. Men syltetøy, smør/sukker/kanel mm er andre tips. Enjoy!

 

image

You may also like...

Legg igjen en kommentar